Fred Gundlach benoemd tot Meerhoven24 Erelid

Fred Gundlach

Fred Gundlach

 

Een man van goud.
Het begon allemaal in 2007. Fred nam contact op met Loopgroep Meerhoven met als doel zelf in deze groep aan te sluiten om zijn passie voor hardlopen verder te vervullen. Maar ook omdat hij op zoek was naar hardlopers die met hem 24 uur (in estafettevorm) mee wilde lopen voor het goede doel ‘Stichting Doe een Wens’. In aanloop naar dát evenement (welke plaatsvond op 27 en 28 oktober 2007) leerden wij Fred beter kennen. Ongekend wat een energie, ideeën en onbegrensde mogelijkheden. Een echte generator.

En waarom dan een man van goud? Niets is hem teveel, maar bovenal laat hij zien dat hij graag al zijn energie wil inzetten voor een ander. Hij zet zichzelf daarbij op de achtergrond en biedt vooral anderen een podium of gunt hen iets moois. Dit maakt dat hij voor velen goud waard is.


Het hek van de dam…..
Na het succes van de estafetteloop in 2007, smaakte dit naar meer. En zo begon de officiële Stichting Meerhoven24 in 2010 aan een super wijkevenement onder de bezielende leiding van Fred als voorzitter. Per jaar kwamen er meer ideeën bij, werd het evenement volwassener, bereikte het onwijs veel mensen en groeide het uit naar een ongekend succesvol evenement. Dit kwam de wijk, het goede doel en de sportiviteit aan alle kanten ten goede. Het tweede weekend van september was een moment dat bij velen in de agenda geblokt stond om deel te kunnen nemen aan die onvergetelijke 24 uurs. Dit is grotendeels te danken aan Fred. Zijn energie, gedrevenheid en inzet voor anderen inspireerde zijn mede bestuursleden en er ontstond mede dankzij hem ook een fijne vriendengroep.

Fred, namens ons allen willen wij je hartelijk danken voor alles. Stichting Meerhoven24 gaat verder, weliswaar zonder jou fysieke aanwezigheid, maar zeker met de aanstekelijke energie die je aan ons hebt doorgegeven.

We nemen vol energie en enthousiasme het ‘estafette stokje’ van je over.

 

Duizendmaal dank!